Novalac
regisztrálni szeretnékelfelejtette jelszavát?
főoldal  |Novalac @ Facebook  
domov

A Novalac termékek minősége

A Novalac termékeket (tápszereket és a rehidratáló oldat készítésére szánt port) az UP Medi-Europa SA vállalatnál gyártják, amely már több mint 15 éve kiváló minőségű termékeiről ismert világszerte a táplálkozástudományi és a gyermekgyógyászati gasztroenterológiai területen.

Az egészségügyi szakemberekből és mérnökökből álló csapat, nap mint nap azon dolgozik, hogy a csecsemőtáplálásra vonatkozó legújabb tudományos felismeréseket figyelembe véve új termékeket fejlesszen ki. A Novalac tápszerek számos európai országban, valamint Közép- és Dél-Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és a Közel-Keleten is megvásárolhatók.

Az UP Medi-Europa SA vállalatnál és képviselőinél megkaphat minden további információt a Novalac termékekről. Ezek az információk szakértők, dietetikusok, illetve gyermekorvosok javaslatait is tartalmazzák.

A Novalac termékek minősége

Napjainkban rendkívül fontos az élelmiszerek minőségének kérdése. Nálunk a minőség-felügyelet már a tejet adó tehén etetésének felügyeletével kezdődik. A tápszereket a Novalac az Európai Unió országaiban állítja elő. A gyártás során az előírtnál is szigorúbb minőségi követelményeket alkalmaznak.

Minőség a tejtermelők kiválasztásánál

A Novalac tápszerek alapanyagait szállító tejtermelők szigorú előírásoknak felelnek meg. Ez garantálja az állatok, valamint a tejgyáraknak szállított, a tápszerek alapanyagként szolgáló tej minőségi felügyeletét.

A jelenlegi szabályzásnak megfelelően az állatoknak adott takarmány garantáltan mentes állati eredetű liszttől. Valamennyi óvintézkedés annak érdekében történik, hogy megakadályozzák bármely szennyezőanyag jelenlétét, pl.: dioxinok, peszticidek, nitrátok ... A Novalac tápszerek előállításához használt alapanyagok genetikailag nem módosított forrásokból származnak.

Minőség a tejgyár kiválasztásánál

A Novalac tápszereket olyan tejgyárakban állítják elő, ahol csak friss tejet használnak fel, ami biztosítja a jobb minőséget.

A tápszereket előállító tejgyárakat a legújabb szabványok alapján választják ki. A jó gyártók az élelmiszert szinte a tejgyárban állítják elő, hiszen gyártósoruk általában 30 m-nél sincs távolabb a tejgyártól, a legújabb szabványoknak megfelelően. Csak friss tej felhasználásával biztosíthatják a megfelelő feldolgozási a folyamatot a feddhetetlen és kiváló minőségű tápszerek előállítására, amely során a tejszennyeződés kockázata a legalacsonyabb.

Az UP Medi-Europa SA a Novalac tápszerek előállításához csak a legjobb tejgyárakat választja, amelyek állandó szakmai felügyelet alatt állnak. Példaként hozzuk fel a rendkívül igényes francia Agri-Confiance szabványt, amely tartalmazza a csordák, a tehén takarmányának felügyeletét, az állatorvosi felügyeletet, a fejés folyamatának felügyeletét és a tej minőségének felügyeletét (mikroorganizmus-tartalom).

Minőség a gyártási folyamat felügyelete során

A Novalac termékek teljes gyártási folyamata megfelel a nemzetközi ISO 9002 szabványnak. Mielőtt a doboz tápszer elhagyná a tejgyárat, összesen 700 ellenőrzési ponton megy keresztül. Szigorú ellenőrzés biztosítja a nyersanyagok, pl. a tej, a víz, a berendezés, a gyártási folyamat és a kész termékek minőségét. A fizikai, kémiai és mikrobiológiai ellenőrzések a gyártástól a csomagolásig garantálják a tökéletes minőséget.

Minőségi összetétel

A Novalac tápszerek megfelelnek a különleges táplálkozási és gyógyászati célra szánt élelmiszerekre és csecsemőtápszerekre vonatkozó európai és nemzetközi szabályzásnak. A termékek számos országban megvásárolhatók és több millió gyermek fejlődéséhez járulnak hozzá világszerte.

A Novalac a kiváló minőségű tápszerek teljes skáláját kínálja, az univerzális tejalapú tápszerektől kezdve a speciális tápszerekig a csecsemők leggyakoribb panaszaira életük első évében (csecsemőkori hasfájás v. kólika, bukás, gyakori éhség, allergiák, székrekedés, hasmenés)...

Az összes Novalac termék teljes mértékben kielégíti a csecsemő optimális növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges tápanyagigényt.

Novalac Klub
Gyakori kérdések
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. Tápszert csak orvostudományi, gyógyszerészeti vagy táplálkozásügyi
szakértők, illetve csecsemő- és gyermekgondozás területén tevékenykedő szakemberek tanácsa alapján alkalmazzon.