Novalac
regisztrálni szeretnékelfelejtette jelszavát?
főoldal  |Novalac @ Facebook  
domov

2016-03-15

Frissített Baby Growth mobil alkalmazás

Kövesse gyermeke fejlődését mobilján!

Mi édesanyák sokszor kérdezzük, vajon eleget evett-e az újszülöttünk, a többiekhez képest megfelelően fejlődik-e. Tényleg eleget evett? Az ezen a héten elfogyasztott tápszer kevesebb volt, mint a múlt héten? Vajon már régóta van szorulása?

A Medis minden újdonsült szülőnek megoldást kínál – kifejlesztettük a csecsemők és kisgyermekek fejlődésének nyomon követésére alkalmas Baby Growth Novalac mobil alkalmazását. A mobil alkalmazást olyan anyukákkal együtt fejlesztettük ki, akik az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi szabványai alapján egyszerű módon akarták követni gyermekük fejlődését.A Baby Growth Novalac egy ilyen jellegű egyedülálló magyar nyelvű alkalmazás. Az alkalmazás használatához nem kell regisztrálni, az összes adat 100 %-ban bizalmas, és azokat csak az Ön készüléke őrzi.

Beviheti a gyermeke magasságát, súlyát, a napi étkezések és székletek számát, havi fejlődését személyes, e-mailbe lementhető grafikonok segítségével kísérheti nyomon.

Az új 2.0-ás verzió egy újdonsággal bővült, mellyel egyszerűen bejelentkezhet a közösségi hálókon keresztül ( Facebook, Twitter és Google+) valamint adatokat és fényképeket adhat hozzá profiljához  gyermeke életének fontos pillanatairól. Melyik anyuka nem szeretne emlékezni majd gyermeke első mosolyára, lépésire vagy az első fogacskára?

Továbbá tanácsot kaphat azzal kapcsolatban, hogyan kell elkészíteni a gyermek tápszerképletét és adott korban hogyan tudja megoldani a csecsemő gondjait (kólika, sugárban hányás, allergiák …). Tanulja meg a helyes tápszerképlet alkalmazását, készítsen emlékeztetőt, írjon jegyzeteket … Saját mobiltelefonján tárolja az összes hasznos tanácsot és gyermeke adatait!

Nézze meg a videót a Novalac Baby Growth alkalmazásról


Gondoljon csak bele, nem kell már lapokra írnia az információkat, amelyek időnként elvesznek! Nem kell már fejlődési naplókat írnia, amelyekbe olykor elfelejti beleírni az adatokat. Egyszerűen vigye be az adatokat a mobiltelefonján vagy tabletjén található alkalmazásba – legyen bárhol is.


Az összes bevitt adatot a gyermek nevével és fényképével szerkesztett dokumentum formájában e-mailben lementheti. A gyermek fejlődésével kapcsolatos örömét a Facebook és Twitter közösségi oldalakon megoszthatja családjával és barátaival, de csak akkor, ha ezt Ön is akarja. Az adatokat tartalmazó grafikonokat pedig kinyomtathatja és elviheti a gyermekorvoshoz, aki egy hosszabb időszak adatai alapján tud majd tanácsot adni.

Mit tegyen akkor, ha az adatok rögzítését nem a gyermeke születésekor kezdte el? Semmi baj, a gyermek adatait visszamenőleg is beviheti, így pótolhatja a hiányzó hónapokat és a fejlődési grafikon teljes lesz.


SEGÍTSÉG: Az alkalmazás használatához az info(at)novalac.hu címen kérhet segítséget, de készítettünk néhány gyakori kérdést és választ is.

A Baby Growth alkalmazás előnyei:

  • nem kell regisztráció és e-mailcím visszaigazolás, jelszó
  • 100 %-os adatvédelem (csak az ön mobilkészüléke őrzi)
  • egy alkalmazásban több gyermek adatait egyszerre követheti
  • a csecsemő fejlődését az Egészségügyi Világszervezet (WHO) nemzetközi szabványai alapján kísérheti nyomon
  • a napi tápszerfogyasztást és a székletek számát vizuálisan grafikonok ábrázolják
  • hasznos információkat és tanácsokat kaphat adott korú csecsemők gondjaira (kólika, sugárban hányás, allergiák ...) – gyermeke korának figyelembe vételével
  • jegyzetet és emlékeztetőt írhat figyelmeztetővel ellátva (kérdezd meg a gyermekorvost, oltás, születésnap stb.)
  • gyermeke fejlődését a Facebook és Twitter közösségi oldalakon és e-mailben megoszthatja
  • az adatokat szimpatikus, nyomtatásra előkészített formában – gyermeke fényképével és nevével mentheti le.

Legyen mindig az elsők között és azonnal telepítse a Baby Growth alkalmazást! :)


Play Üzletben töltse le az ingyenes alkalmazást (Android):

iTunes Üzletben (iOS) töltse le az ingyenes alkalmazást: 

 Az alkalmazás által közölt információk nem helyettesítik az orvosi véleményezést. A Medis d.o.o., mint az alkalmazás fejlesztője, nem vállal felelősséget az alkalmazás használatóból eredő következményekért.

Érdekességek:

Novalac Klub
Gyakori kérdések
A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. Tápszert csak orvostudományi, gyógyszerészeti vagy táplálkozásügyi
szakértők, illetve csecsemő- és gyermekgondozás területén tevékenykedő szakemberek tanácsa alapján alkalmazzon.